Hoe werkt cREATIEVE kop?

We kijken en luisteren eerst goed naar de vraag.

Dan kijken we naar de toepassing en uitgangspunten.

Bestaat de opdracht alleen uit ontwikkeling, of ook uit de doorvertaling van creatie naar online en/of offline communicatiemiddelen? Gaan we voor een korte of lange samenwerking? Kleuren we binnen de lijntjes of gaan we volledig buiten de kaders?

1. Eerste contact

2. Briefing & de-briefing

3. Start opdracht

4. Terugkoppeling

5. Resultaat

6. Evaluatie

Tarieven:

Wij werken met projectprijzen.

Samen kijken we naar de beste insteek, een uurtarief of een vooraf afgesproken prijs. Wij werken altijd met correctierondes, deze zijn inbegrepen bij de projectprijs.

Strippenkaart:

Wil jij graag maandelijks mooi opgemaakte social media posts of nieuwsbrieven gepimpt? Dan past de strippenkaart bij jou. We kiezen samen een vast aantal uur dat wij voor jou onze koppen bij elkaar steken.

De vier beloftes van CreatieveKOP

Verfrissend


CreatieveKOP gaat voor een verrassend resultaat. Net even meer dan je verwacht had en we gaan voor het 'wauw' effect. Door een groep creatieve koppen schakelen we vlug en hebben we veel verschillende expertises in huis. Dat werkt makkelijk en snel!

Persoonlijk

Geen groot bureau of zakelijke praatjes. Nee, je kent ons bij de naam en Nynke is altijd je eerste aanspreekpunt. Directe communicatie en makkelijk te bereiken. We werken graag in nauw contact, bellen met video aan en zijn benieuwd naar jou.

Betrokken

We zijn betrokken bij jouw bedrijf. Denken graag mee met het doel van de opdracht en welk product daar het beste bij past. 

Resultaat


We zijn kritisch, eerlijk en kijken altijd naar hoe we jouw doel kunnen bereiken. Dit doen we alsof het ons eigen bedrijf is.

De opdracht en de samenwerking evalueren, werken met correctierondes en learnings halen uit data is voor ons een standaard manier van werken!